tisdag 28 april 2015

Kiko Color-Up

När jag var i Kiko-butiken i Alexa-köpcentrumet i Berlin så ramlade jag på de här skuggpennorna. De kommer från en utgående kollektion och de var på rea för bara tre euro per styck. Jag hade sett dessa på Kikos hemsida men inte blivit så lockad av dem.

Såhär ser de ut, ungefär som Cliniques Chubby-sticks. Jag valde blågrå nummer 29 och lila nummer 33.
Nu undrar ni varför jag köpte dem om jag nu inte var så lockad av dem. Jo, jag fullständigt häpnade när jag testade dem på handen. De är extreeeeemt, och nu menar jag extreeeeemt pigmenterade. Swatcharna ni ser ovan är gjorda med väldigt lätt hand. Jag är superimponerad. När jag skulle tvätta bort färgen från handen så höll jag på att inte få bort den. Jag tvättade först med tvål och inget hände! Fick ta till mitt ansiktsvatten och gno som tusan. 

Jag har inte hunnit testa de på ögonen ännu, får rapportera om det sen. Jag ser verkligen fram emot att leka med de här. För att vara ärlig så var jag inte imponerad av Cliniques Chubby sticks for eyes, de är inte hälften så pigmenterade som dessa och så tycker jag inte de sitter så bra. 
I skrivande stund så ser jag att en av nyanserna, en ljusblå, finns kvar till reapris på Kikos hemsida så har ni tänkt slänga in en order därifrån så tycker jag ni ska slå till om ni gillar nyansen, se här. Jag tycker att Kiko ska lägga in dessa i ordinarie sortiment och lansera fler nyanser. Hör ni det Kiko?

4 kommentarer:

Kerstin sa...

De ser väldigt fina och välpigmenterade ut!

Lotta L sa...

Ser väldigt fina ut, och verkar superbra!

Ninni sa...

De är suveräna! Sitter som berget - har testat båda i sminkningar nu.

TheUdoon sa...

Vill så gärna prova på Kiko, allting dom gör verkar ju vara kanongrejer enligt typ alla som provat. Synd på frakten bara, kostar ju ca 150kr och då blir det för saftigt, dessutom avskyr jag när företags ska sko sig på frakten :/ Men kanske vinner jag på lotto o kan åka utomlands och shoppa lite, en vet ju aldrig!