tisdag 7 april 2015

Just nu på mitt sängbord

Jag gillar att se vad andra har i duschen eller på sängbordet så idag tänkte jag visa er vad som just nu står på mitt sängbord. Några av produkterna har ni sett förut.

  • Crabtree & Evelyns Tarocco Orange-serie är min stora favorit bland märkets doftserier. Jag har tidigare haft flera produkter i serien. Detta är faktiskt min första stora tub med handkräm, jag har bara haft småtuber förut så denna känns enormt stor... 
  • CND's Solar Oil är godis för nagelbanden, denna limited edition-variant av oljan doftar så gott att jag nästan smäller av. 
  • Alterra läppcerat, detta har jag köpt i Tyskland och jag tror Alterra är ett av Rossmanns egna varumärken. Detta cerat doftar inget speciellt, men det känns väldigt vårdande på läpparna så det passar perfekt för natten. 
  • Apolivas fotsalva har ni också sett tidigare i min blogg. Jag brukar ta en liten klick och smörja in hälarna på kvällen innan jag somnar och nu är mina hälar redo för sommarsäsongens sandaletter. Inga sprickor här inte! 

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Kul! Detta ska jag haka på ngn dag när jag hinner, det är verkligen ALLTID kul att spana i folks skåp/väskor/necessärer osv :)

Ninni sa...

Vi är nyfikna varelser, haha.