onsdag 8 april 2015

Yves Rocher nominerade i Swedish Beauty & Cosmetics Awards

Häromdagen fick jag ett utskick från Yves Rocher, de vill berätta att två av deras produkter är nominerade i Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Jag vet inte vilka fler märken och produkter som är nominerade faktiskt, kanske måste googla lite där.
Mascaran hade jag faktiskt redan ett exemplar av i mitt förråd då jag ju ligger lite efter i testandet som jag berättat tidigare. Denna heter Volume Elixir och är således en volymmascara. Borsten som ser ut att vara klassisk har två olika sorters fibrer, mjuka fibrer för volym och fasta fibrer för längd.
129:- kostar denna mascara på Yves Rochers hemsida. Någon som testat den? Såklart ska jag göra det inom kort och jag får återkomma med recension.
Doften heter Moment de Bonheur och denna är en riktig Ninni-doft för den är lätt och fräsch och doftar nyduschat. Den innehåller inslag av äpple och även ros. Jag brukar brukar inte vara så förtjust i rosdoft, men i detta fallet stör det mig inte alls. 299:- kostar en flaska om 50 ml.

Notera:
Genom att lägga upp detta inlägg är jag med i en tävling som Yves Rocher har, jag brukar inte vara med i tävlingar så ofta men här kan man vinna så fina priser att jag inte kunde låta bli, därför hashtaggar jag: #yvesrocherSBCA2015

Mina åsikter är mina och jag skulle inte skriva så positivt om doften om jag inte verkligen tyckte så. Jag gillar den verkligen. :-)

2 kommentarer:

Lackert sa...

Har både parfymen och mascaran, tycker om båda två :)

Ninni sa...

Ska testa mascaran å det snaraste...