tisdag 5 maj 2015

10.0.6 Best Face Forward

10.0.6 lanserar nu en rengöring som heter Best Face Forward. Den här serien har mest produkter som riktar sig mot akne-benägen hy. Men jag läste pressinlägget och blev faktiskt lite nyfiken så jag tog chansen att få prova.

Såhär beskrivs produkten:
En mild skummande rengöringsgel som snabbt tar bort smuts, fett och orenheter. Innehåller grönt te som är milt exfolierande samt verkar lugnande på huden. Innehåller även passionsfrukt som är rik på antioxidanter Vitamin A, B och C samt mineraler som hjälper till att reducera blank hy.

Vad jag tycker: 
Detta är en genomskinlig löddrande gel. Först när man löddrar in ansiktet så doftar den gott och lite bärigt på något sätt. Doften som dröjer sig kvar i ansiktet blir inte densamma, den doften kan jag faktiskt inte bestämma mig för om jag gillar eller inte. Jag finner den lite märklig. Jag upplever inte att den här rengöringen torkar ut nämnvärt vilket är bra för min del.

Den tar bort smink alldeles utmärkt och jag får möjligen gå efter med lite ögonsminkremover, men det behöver man ju med de flesta rengöringar. Priset är helt ok, den kostar 99:- för en rejäl tub om 150 ml, vilket är mer än vad de flesta rengöringar innehåller. Det här är en bra produkt, men inte bäst, den saknar lite lyxkänsla men håller å andra sidan ett bra pris, en avvägning.

Helt off topic - idag fyller min sambo 50 år! Hurra hurra hurra hurra!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Tack för tips! Om det inte passar mig kan alltid ungarna använda den.
Och ett försenat GRATTIS till din sambo! Jag hälsar honom välkommen till 50 klubben! Hoppas han hade en fin dag!

Ninni sa...

Tack Lotta, jag ska hälsa honom. 😄