lördag 2 maj 2015

Catrice - Kiss me Ken

Även om Catrice är ett budgetmärke så tycker jag att de gör så nedrans fina saker att varje produkt är värd ett eget inlägg. Idag tänkte jag visa er det här superfina rouget med det roliga namnet Kiss me Ken. Det verkar finnas tre olika nyanser av dessa Illuminating blushes och alla är himla fina, men jag fastnade lite för detta.
Man kan ju använda antingen den mörka nyansen, den ljusa eller båda ihop.
 Mönstret är så fint att det gjorde lite ont att sätta borsten i det, men jag bet ihop, haha.
Älskar namnet. De andra två i serien heter Coral me maybe och I am nuts about you. Detta är nästintill matt, men har en pytteliten gnutta skimmer som knappt syns.

Till vänster det mörka, sen det ljusa och längst till höger har jag blandat. Blandat blir finast tycker jag men jag kan tänka mig att det mörka är toppen när jag fått lite färg i sommar. Rouget är precis lagom pigmenterat. Jag köpte ju ett annat rouge från Milani för några veckor sedan, men det har jag nästan svårt att hantera för det är för mycket pigmenterat. Rouge ska ju bara anas - inte synas jättemycket tycker jag. Smaksak dock.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Det ser verkligen fint ut! Jag blir himla nyfiken på korallvarianten :)

Ninni sa...

Har hunnit testa det lite mer nu och älskar det! Det enda jag möjligen kan tycka är det inte sitter superbra. Men nyansen är så himla fin och för det priset...