lördag 16 maj 2015

Tio tomma


  • Minu shampoo, älskade innehållet i denna knubbiga lilla flaska! Superhärligt schampoo som doftar så jädrans underbart att jag bara vill nosa hela tiden! Jag har fortfarande kvar av övriga produkter i serien. Schampoot var den produkt jag gillade bäst. Inpackning och balsam har fått fyrkantiga burkar som ska spara miljön då de tar mindre plats i frakten, men locken på dessa är inte bra. De håller inte tätt och så samlas det vatten ovanpå dem då de är lite skålformade. Bra tänkt, men funkar sådär i praktiken. Innehållet är dock underbart! 
  • Kings & Queens duschkräm Sugar, denna har jag haft förut och älskar doften som är lite sötaktig och underbart god. Denna flaska köpte jag i nån webshop (tror det var Lyko) när de sålde ut köp 3 till priset av 1 så den var ett fynd! Tror inte märket finns i Sverige längre tyvärr, någon som vet?
  • Humphreys Witch Hazel toner, superhärligt ansiktsvatten som gjorde min hud ren och fräsch samt väldoftande. Finns till jättebra pris på iHerb
  • Caolion Pore MooL PooL Deep cleansing, ansiktsrengöring från Sydkorea som var jättebra. Löddrade skönt och tog bort smink. Vet dock inte hur man får tag i den då denna ingick i en Memebox och de levererar inte längre till Sverige. 
  • Ebelin från DM nagellacksremover-pullburk. DM är ju en tysk butikskedja som bl a har egna märken och jag har köpt denna i Kiel. I andra länder kan man verkligen hitta sånna här burkar till bra pris och jag tror inte jag betalade över en tjuga för denna. Den var precis lika bra som de dyra alternativ vi har här i Sverige. Passa på att shoppa sånt om ni kommer till Tyskland eller andra länder! Däremot håller jag nu på att prova en sån här burk som kommer från Primark och den är inte bra, dålig, för mjuk och smulig svamp har den så undvik den om ni ska shoppa på Primark!


  • Isana, två duschkrämer från tyska Rossmanns eget märke. Helt ok budgetduschkrämer. Den stora använder vi som handtvål just nu i en tvålpump och den doftar supergott av päron, faktiskt den mest väldoftande duschkrämen jag provat från detta märke. Den lilla flaskan har bott i min gymnecessär och var helt ok också.
  • Innisfree handkräm Jeju hallabong, jag älskar de här handkrämerna från Sydkoreanska Innisfree. De är underbart återfuktande och doftar så himla gott! Finns på eBay för omkring en femtiolapp så köp! Detta är min andra eller tredje av olika dofter och jag har som tur är en kvar på lager. Vill inte vara utan! Dessa är bättre än t ex Crabtree & Evelyns handkrämer men är inte superfeta utan sjunker in bra.
  • Elisabeth Arden Ceramide Plump Effect, ingen aning ifall denna ansiktskräm var bra, hittade den i en låda där den legat lite för länge och nu doftar den unket. Så kan det gå när man har ett lite för stort förråd av saker och finner allt annat mer intressant, den lockade inte på något sätt.
  • Yves Rocher Pear Caramel Eau de Toilette, denna serie kom ut vid juletid förra året och jag köpte på mig det mesta ur serien vad gäller kroppsvård. Älskar doften och hoppas den kommer åter framåt juletid. Ser ni den då så måste ni prova! Doftar ju päronkola för bövelen och kostar inte mycket - what's not to like?

2 kommentarer:

Minerva sa...

Lustigt, tänkte just på Kings & Queens häromdagen, köpte ett set med duschkräm i småflaskor för några år sedan på Åhléns, tyckte att allihop var så härliga. Synd om de inte finns kvar.

Ninni sa...

Ja, jag föll för dem, goa dofter.