lördag 30 maj 2015

Tre rengöringar jag använder just nu

Just nu har jag tre rengöringar som jag använder. De är helt olika faktiskt så jag tänkte berätta lite för er om dem. Ja, vi kan ju kalla det för en beauty battle som vissa bloggare brukar göra. 
Den första kommer från Phytomer och heter Oligopur, den är ett reafynd från NK. Jag tror denna kanske utgått ur sortimentet eftersom den reades ut. Detta är en genomskinlig löddrande gelrengöring för den lite fetare huden och den passar mig bättre nu än i vintras således. Jag är inte helt överens med doften som är lite åt roshållet, men eftersom den inte är så stark så går det rätt bra ändå. Den tar bort sminket jättebra och är rätt så dryg. Jag tycker inte den är så väldigt uttorkande så den funkar för min hy. Vet inte om jag provat någon produkt från Phytomer förut... har ni?
Nästa rengöring är lite av en motsats till den föregående. Denna kommer från Elisabeth Arden och heter Pro Gentle Facial Cleanser. Det är en rengöringsmjölk som är doftfri och väldigt mild. Funkar till den känsliga huden. Den tar faktiskt bort sminket hyfsat bra även om man får ta bort ögonsminket med en annan remover. Jag tycker i ärlighetens namn att den är lite småtråkig för jag gillar när en rengöring antingen doftar gott eller har en mysig konsistens och denna har inget av det. Men dålig är den inte. Jag tycker den liknar en annan rengöringsmjölk jag haft som kom från Murad. Finns att köpa hos bl a Skincity där en rejäl flaska om 180 ml kostar 439:-.  Jag fick min flaska på Daisy Beauty-mässan i vintras.
Den tredje rengöringen kommer från Clinique och heter Foaming Sonic Facial Soap. Den är avsedd att användas ihop med Cliniques elektriska rengöringsborste. Jag kan lätt säga att denna är min favorit av de tre jag visar i detta inlägg. Den är "moussig" och mjuk och helt underbar! Jag tycker att den går precis lika bra att använda utan borsten. Denna bor i min dusch och jag använder den precis lika ofta med som utan borste. Sminket försvinner som i ett nafs och den känns väldigt lyxig att använda. Den liknar väldigt mycket en annan rengöring som också kommer från Clinique som heter Rinse-Off Foaming Cleanser och jag undrar faktiskt vad skillnaden är. Den andra rengöringen har jag haft vid ett flertal tillfällen för jag gillar den så mycket. Denna kostar 195:- för en tub om 150 ml. Jag har fått min tub i ett pressutskick. Hade jag betygssatt denna så hade den fått högsta betyg.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Alltid spännande att se sånna här inlägg!

Ninni sa...

Gött! :-)