fredag 15 maj 2015

Rituals-favorit i repris

Det finns ett engelskt uttryck som heter shop your stash. Det betyder att man inte bara ska köpa nytt utan faktiskt kolla vad man har hemma redan. Häromdagen rotade jag runt i en av mina tre byrålådor där jag har nagellack och hittade det här lacket från Rituals. Det märket är ju mest kända för sina kroppsvårdsprodukter, men de har även hudvård, doftljus och smink. Jag tror t o m de har kläder...
Lacket heter Freezed Fantasy och det är inte bara ett mellanting mellan guld och silver utan drar även åt grönt som ni ser.
Detta är två lager fotat i dagsljus med lite torra nagelband som vanligt... Faktum är att lacket gör sig allra bäst under en lampa, men jag fick inte till något bra foto på det så ni får bara tro mig... tyvärr tror jag inte det finns kvar i butik. Jag köpte mitt lack för länge sedan i Ritualsbutiken i Sturegallerian i Stockholm.

Det där med shop your stash... ofta när jag går och tittar i butiker så faller jag för plagg som jag sedan kommer på att jag redan har liknande av hemma. Det måste ju vara ett tecken på att jag "kan" min egen smak. Är det likadant för er? Jag kan även säga så om mina nära väninnor, som t ex den här blusen är typiskt en Carin-blus. Jag gillar det där med personlig smak, det vore så trist om vi alla var likadana.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Verkligen snyggt! shop your stash borde jag tillämpa mer, köper på mig på tok för mycket nytt hela tiden...

Anonym sa...

Bra att du vet vad jag har för smak!