måndag 21 september 2015

Det som började så bra...

Efter det vampigt röda lacket från Cuccio så ville jag ha lite mer skira och romantiska naglar. Jag grävde runt lite i mitt förråd av nagelwraps och hittade de här fina från L'Oreal. Jag köpte dem på nån rea i USA vet inte om det var i LA eller NY...  jag tror inte jag testat L'Oreals nagelwraps tidigare.
Jag hade väl inga större förhoppningar för jag vet ju att jag mest gillar nageletiketter som är av äkta nagellack (läs Sally Hansens).
Jag valde att lägga dem över IsaDoras Second Nail-lack för att få en fin grundfärg. Faktum var att appliceringen gick som en dans. Etiketterna var elastiska och därför lätta att applicera.
 Kolla bara vilket fint resultat. Jag var jättenöjd.
Här borde jag ha stannat.... men eftersom vissa kanter var lite taggiga så tänkte jag att det kanske håller bättre med ett överlack.
Jag slängde därför på Cuccios överlack som jag tyckte var så himla bra med det röda Cuccio-lacket, jag var noga med att täcka kanterna ordentligt. Men kolla vad som hände!!! Wrapsen skrynklade till sig alldeles det var som om de reagerade med lacket på något sätt, troligen för att nagellack innehåller lösningsmedel. Jädrars! Så nu vet ni. Ska ni lägga överlack över nagelwraps, testa först på en av de överblivna wrapsen. Det här var ju inte kul alls...

3 kommentarer:

Evelinas blogg sa...

Snyyyyggt! Och attans! :)

Kerstin sa...

Men oj! Synd med överlacket, för innan var det superfint!

Lackert sa...

Super snyggt! Men vad konstigt och tråkigt att det reagera så med överlacket