torsdag 8 oktober 2015

Pürminerals - Love your selfie

Av tidsbrist så har jag inte ens hunnit sätta penslarna i den underbara Selfie-paletten som jag fick på eventet i Stockholm förra veckan, skandal faktiskt för den är så otroligt fin!
Vi fick veta att paletten ska innehålla allt man behöver förutom foundation. Jag brukar köra med concealer och puder också, men i övrigt tycker jag nog den är hyfsat komplett så en bra kompis i resepackningen är den verkligen!

 Ett praktiskt instruktionskort medföljer och paletten har en stor spegel i locket, sånt uppskattas.
Utsidan är snygg, lite känsla av stjärnfall tycker jag. 

 På baksidan står namnen på produkterna och namnen på puderprodukterna står även inuti.

Nedan har jag swatchat skuggorna, bronzern, rouget och highlighterpudret i samma ordning som i paletten. Skuggorna verkar vara välpigmenterade med undantag av den lila skuggan som heter Photobomb. Den imponerade tyvärr inte. Mest använda härhemma blir nog Filter och Capture tror jag och så ska jag testa Sepia att ha i globvecket, det blir nog fint! Rouget är precis min färg, älskar nyansen! Mascaran tror jag förut hette Big Blink, men nu verkar den ha bytt namn till Big Look, den har jag recenserat tidigare här.
Glosset är Pürminerals mest sålda, det är en nudenyans som känns neutral och väldigt bärbar. Jag älskar den goa återfettande känslan på läpparna och så doftar/smakar det av vaniljkola, mycket mumsigt! 

Love your selfie lanseras i butik nu under oktober och kostar 650:-. 

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Den ser verkligen alldeles otroligt fin ut! Perfekta färger till dig, ja till de flesta faktiskt :)

Ninni sa...

Ja, de är väldigt neutrala och bra!

Anonym sa...

Fina färger! Carin