onsdag 25 februari 2015

Bare Minerals Prime Time - Urban Nature

popuprean passade jag på att haffa mig en till av Bare Minerals krämskuggor på tub. Ni vet ju redan att nyansen Gunmetal är min stora favorit och att dessa skuggor tyvärr ska utgå. Så jag köpte på mig ytterligare ett exemplar av Gunsmoke (har två oöppnade tuber nu plus en minitub och den fullstora tuben jag använt). Sen köpte jag även en annan nyans som ni ser ovan. Den heter Urban Nature.
Den här skuggan är duokrom, den innehåller både grått, grönt och lila. Supersvårt att fota. Ovan bild är tagen i mulet februaridagsljus och den nedan är med blixt.
Ni ser skimret, och ovanför skimret ser skuggan mer ut som ett blåmärke faktiskt... så är det lite i verkligheten också beroende på vinkel och ljus.
I vissa ljus försvinner skimret helt. Jag tycker nog att den här skuggan gör sig bäst som primer till andra skuggor för "blåmärkenyansen" är inte helt smickrande, iaf inte på mig. Men perfekt om man vill lägga t ex en lila skugga utan på. Den mörkgrå Gunmetal brukar jag dock ha utan andra skuggor.

Jag gav bara en femtiolapp för denna, normal pris är hela 395:- vilket jag tror är förklaringen till att de inte sålde så bra. Dyra som attans alltså, men hållbarheten är helt fenomenal, de sitter som berget och är lätta att tona ut med fingret.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Häftig färg! De är verkligen bra, så synd att de ska utgå.

Ninni sa...

Visst är det, de borde istället sänkt priset och kommit med fler nyanser...

Minerva sa...

Köpte också de två plus Racing green, superbra! Dessutom en ögonsminkrengöring från Avene, alltså fyra varor, då fick jag en av skuggorna på köpet!

Ninni sa...

Så himla bra! Jag måste springa iväg till paketutlämningen och hämta mitt andra paket från rean... jag gick bananas! :-)