fredag 6 februari 2015

Fyra favoriter

Idag tänkte jag visa er fyra av de produkter som jag har som favoriter just nu, ja detta är sådana produkter jag verkligen njuter av att använda:

  • Unite 7 Seconds conditioner, ett leave-in-balsam i sprayform. Gör håret härligt mjuk och lättkammat. Men det jag faktiskt gillar allra mest är doften - herrejösses vad gott den här produkten doftar. Jag kan inte sluta nosa på mitt hår när jag använt detta spraybalsam. Vill att min lilla flaska ska räcka för evigt så använder sparsamt, tur att den är dryg.
  • Minu-serien från Davines. Schampoot får representera serien. Jag har hittills testat schampoo, balsam och hårserum. Det senare är som ett leave-in-balsam/leave-in-hårinpackning som ska göra bl a så att hårfärgen sitter bättre. Bra grejor i fina förpackningar som gör mitt hår lätthanterligt. Men även här är det faktiskt doften som sticker ut - älskar doften som är väldigt speciell. Såg till att sonen lånade schampoot så jag kunde sticka näsan i hans hår också. Man får passa på att gosa medan de bor hemma (mina killar fyller 14 år idag förresten!).
  • Clinique's Chubby Sticks Babytint-stift, dessa har minst pigment av chubby-stiften och finns i lite olika nyanser. Perfekt när man bara vill se lite sådär nykysst ut! Och det vill man väl? Känns som läppcerat på truten, what's not to like?
  • Innisfree handkräm i doften Jeju. Detta är min andra handkrämstub från Sydkoreanska Innisfree och jag har faktiskt redan beställt en tub i en tredje doft för dessa är underbara! Lagom feta och doftar ljuvligt, måste nog prova alla sorterna! Kostar kring en femtiolapp på eBay. Köp säger jag bara! 

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Kul att läsa om favoriter! Man får lite tips.
Grattis till dina killar! Min yngsta blir snart 14 hon med, tiden går så fort!

Ninni sa...

Tack, ja synd bara att man själv blir äldre, hade gärna backat tiden tio år...

Lotta L sa...

Visst hade man velat backa tiden! Jag är liksom över femtio....usch vad det låter gammalt. Ibland när vi tittar på gamla videofilmer så säger ungarna; "Så ung och smal du ser ut där mamma!" Tack. Känns fint.

Ninni sa...

Samma här... Suck.