onsdag 9 juni 2010

Dagens med Mist och fasadklättare (!)Fasen också, jag skulle ju testat den nya NYX-skuggan så att ni fick se, men glömde det. Ni får se den snart, lovar! Nåväl här är dagens. Mist-skuggan Cherokee närmast ögat, upp mot brynet L'Oreals skugga Golden beige. Skuggade brynen med Maybellines Define-a-brow-penna som faktiskt är suverän. Idag öppnade jag en ny mascara också, det är The Body Shops Divide and multiply. Kan inte bestämma mig för om jag gillar den än så länge, fick jobba på rätt bra för att få nån volym (vilket orsakade kladd), men den kanske rättar till sig. Jag brukar inte gilla nya mascaror utan tycker de oftast är bättre när de tjocknat till lite.


Lite off topic: Kolla vad jag såg när jag tittade ut genom vårt köksfönster vid lunchtid! En fasadklättrande målare. Han hängde i en lina på sjätte våningen och målade en bit av fasaden på grannhuset. Modigt eller dumdristigt?

8 kommentarer:

Josephine (Makeuponista) sa...

Vad fin Mist skuggan är! Jag har TBS mascaran coh jag gillar den, men jag tycker att den ger mer längd än volym :)

Ninni sa...

Ja, visst är skuggan fin? Tyvärr får jag aldrig fram skimret så bra på bilderna, hur sjutton gör man? När det gäller mascaror så prioriterar jag nog volym mer än längd eftersom jag har hyfsat långa fransar, som tur var så hängde denna med en tidning så jag har inte betalat för den.

Kerstin sa...

Fint! Mistskuggan verkar vara en riktig goding =)

Fasadmålnignen, däremot, verkar helt livsfarlig =)

Ninni sa...

Ja, det är betydligt säkrare att sminka sig än att jobba som hantverkare, den saken är helt klar. :-)

Anonym sa...

Jag är inte heller så förtjust i den mascaran, alldeles för lite volym. Jag gillar fortfarande Lancome bäst./Cookie

Maria, Hjärterdam sa...

läskigt med fasadklättrare! Alltså igår var det csi med en fasadklättrare som föll och dog =/

Ninni sa...

Ojdå, men denna överlevde, jag lovar!

SantaCarolina sa...

Oh fy, vad läskigt det ser ut när han hänger där!! Höjdrädd som jag är så räcker det att se en sådan bild för att bli kallsvettig... haha