onsdag 9 juni 2010

Triss i solpuder


Solpuder eller bronzers som de också kallas är suveräna nu på försommaren innan man fått så mycket solbränna. Ja, såklart är de fina året runt, men innan jag fått så mycket färg så gillar jag dem extra mycket. Här är min lilla samling.

Från vänster ser ni Cover Girl Fresh complexion pocket powder, detta är nog egentligen ett vanligt puder i lite mörkare färg. Sen har vi E.L.F's Cool Bronzer som även funkar som highlighter och rouge. Mycket användbar multiprodukt, jag har inte använt den så mycket än för den är ganska ny. Favoriten hela förra sommaren var Sephoras Bronzer powder, färgen är perfekt för mig och det är så lätt att använda då det inte är så super-pigmenterat. Älskar det och det syns va?

Inget av mina solpuder innehåller skimmer för jag gillar inte det, tycker lätt man ser blank och svettig ut då eller så är det jag som är okunnig, hihi.

2 kommentarer:

Sublim sa...

Har du nån speciell borste till bronzingpuder? Jag funderar själv över om jag behöver någon annan än min megastora från Isadora...hmm.

Ninni sa...

Jag kör skunkborsten från MAC (187 tror jag den heter fast min har kortare skaft då den kom med ett kit), den ger lite sådär lagom mycket färg. Man vill ju inte ha för mycket produkt i ansiktet för det blir inte fint.