lördag 16 oktober 2010

Gårdagens klassiska

Igårkväll var jag ute på en mycket trevlig after work med mina kollegor och även några som inte jobbar kvar på mitt jobb så det blev glada återseenden. Jag kände för att piffa lite så jag körde den klassiska stilen med röda läppar och svart eyeliner.
Jag brukar nästan aldrig ha röda läppar eftersom det kräver så mycket underhåll, men man får ju göra undantag. Dessutom var jag ju tvungen att prova min ofärgade läppenna som jag visade i förra inlägget.
Läppstiftet är Maybellines Passion red och jag tror det har utgått då de kom med nya stift för en tid sedan. Det är skönt krämigt i konsistensen och doftar underbart svagt av melon.

Till ögonen använde jag MAC's paintpot i bare study att grunda med, den ljust beiga skuggan från paletten Balmbini från The Balm. Eyelinern är MAD minerals Magnetism. Mascaran är den vanliga orangea från Cover Girl. Var lite lat och fotade inte produkterna denna gången.

7 kommentarer:

Linda sa...

Wow va fint, du ser ut som en Hollywoood stjärna! Lena Olin är du lite lik :o)

Ninni sa...

Nämen gud vad gulligt skrivet! Nu ler jag med hela ansiktet här!

Carina sa...

Kom precis hem från jobbet, och kollar igenom Bloglovin. Vad ser jag om inte en jättefräsch bild på dig. Du är en riktigt vacker kvinna :) men det har du säkert fått höra massor av gånger :)

Ninni sa...

Åh, nu blir jag ju tårögd! Det är verkligen långt ifrån alltid jag känner mig snygg... tack snälla!

Anonym sa...

Du passar bra i det! /Cookie

Ninni sa...

Tanx Cookie! :-)

Kerstin sa...

Härligt glammigt och verkligen snyggt på dig!

(Jag kan inte kommentera från i-phonen, skitstörigt. Vet inte om det är jag som är puckad, eller om det är ordverifieringen som inte funkar i tel. :( )