onsdag 27 oktober 2010

Guldskimmer

Jag är som en skata när det gäller glitter, jag älskar det. Speciellt älskar jag guldskimmer. Här har jag grundat med MAD Minerals krämskugga Gold frost. Den ser vit ut i burken, men ger mest ett guldigt skimmer. Ganska svår att få jämn om man jämför med MAC's painbot Bare Study, men oerhört fin! Den mörkblå lösa skuggan är Fyrinnaes Karasu, den är ingen jättefavorit hos mig för jag tycker den är svårsuddad och ser mest svart och ojämn ut. För att få till lite extra guldskimmer så tog jag till MAC Solarbits i färgen Scatterays. Den är lite speciell att applicera. Man tar först lite på fingret och värmer upp mot handryggen, annars blir det bara smul, det gör att den är rätt odryg eftersom det fastnar en del på handen, men när den väl är på plats så är den jättesnygg. Att använda pensel till denna tror jag inte skulle funka alls.


Pennan är Estee Lauders Inkwriter och mascaran den gamla vanliga från Cover Girl. Tycker tyvärr att mascaran redan börjat bli rätt smulig, vilket framgår av bilderna, men den ger bra volym.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Ursnygg sminkning och skitbra bilder!!

Ninni sa...

Åh! Tack! :-)

Carina sa...

Fin sminkning :)

Hihi efter att ha sett att du köpte mascara från Cover Girl när du var i USA. Skrev jag upp den på min önskelista. Fick två olika typer av mascaror från dem.

Hoppas att de inte börjar smula.