lördag 2 oktober 2010

HIP

Jag prenumererar ju på Allure som är en amerikansk tidning som mestadels koncentrerar sig på skönhet. Har varit stadig prenumerant nu i flera år efter ett tips från Lipglossbitch. Älskar den tidningen och jublar varje gång den dimper ner i brevlådan. Den är inte dyr, tror jag betalar kring 25-30 kronor/nummer och den kommer en gång i månaden. Ända sedan jag började min prenumeration har jag suktat efter L'Oreals kollektion HIP (high intensity pigments). Allure visar ofta produkter från kollektionen och L'Oreal brukar även göra reklam för grejorna i tidningen och jag är ju lätt att lura, hihi.

Kollektionen innehåller skuggor, lösa pigment, eyeliners och läppglans och alla produkterna ser så himla fina ut. Så det var klart att jag passade på att haffa en skugga därifrån när jag var i New York. Valet föll på duoskuggan Reckless:
Färgerna är ju precis min stil...

Matchar t o m nagellacket...

Under skuggan i en egen lucka sitter en applikator, dock föredrar jag att jobba med penslar, men om man skulle resa bort så är det ju ett alternativ för att banta packningen.

Skuggan har bra tryck i pigmenten, ni får se en sminkning senare idag med den. Jag köpte även ett läppglans från HIP som jag lovar visa en annan dag.

7 kommentarer:

Lillasysters naglar sa...

Riktigt fina färger! Spännande att se hur de ser ut på!

Ninni sa...

Kommer senare idag - lovar!

Carina sa...

Älskar den tidningen. Köper alltid den när jag åker till USA.

Visste inte om att de skickar tidningen även till Sverige. Vill ha den som tidningsprenumeration i födelsedagspresent nu i Oktober.

Ninni sa...

Det är ju en superfin födelsedagspresent! Tycker du ska önska dig den!

Kerstin sa...

Så himla fin! Prylar från samma fina linje brukar finnas på allcosmeticswholesale.com ibland...

Ninni sa...

Åh! Gör de! Jag måste titta efter!

Anonym sa...

Underbart nagellack! Vad är det? Kram Carin