torsdag 7 oktober 2010

Läppar redo för vintern

Jag älskar ju att smörja in läpparna. Jag gillar cerat, läppglans och läppstift. Skönast är ju såklart cerat, men glamfaktorn på dem är ju något lägre än på övriga. Under vintern är jag dock storkonsument av läppcerat och läppbalsam så jag bunkrade upp rejält när jag var i New York. Sånt där går ju alltid åt menar jag och man får passa på när det finns roliga sorter att köpa...
Jag använder redan ceratet längst till vänster från Simply. Det är otroligt skönt på läpparna, lite mintigt sådär. Ceraten från M&M längst till höger är till barnen, tyvärr är de bruna i färgen, inte så snyggt på barnens läppar, men de doftar verkligen choklad och ena sonen älskar just choklad. Jag lovar rapportera löpande om de andra ceraten sen vartefter jag börjar använda dem. Är det någon av er som testat något av dem på bilden och vad tyckte ni?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj,oj! Jag ångrar att jag inte köpte felr när jag var i USA, de hade så många goda smaker! /Cookie

Ninni sa...

Cookie, jag har faktiskt köpt ett cerat till dig! Du får det när vi ses!

Linda sa...

oj vilken samling! birts bees vore inte fel, crap att de inte går att köpa i sverige :o(

Ninni sa...

Men det finns flera utländska siter som säljer dem och skickar till Sverige!

Kerstin sa...

Vilken imponerande samling =) Jag har nog tyvärr inte testat något av dem.

Ninni sa...

Jag lovar som sagt att rapportera sen vilka som är bra eller inte.

Veronica sa...

Burts Bees har jag testat och de är super! Jag får jättetorra läppar under vinterhalvåret men just BB har räddat mig flera gånger :-)

Ninni sa...

Jag har haft Burts bees läppcerat i Pomegranate (granatäpple) tidigare och jag gillade den skarpt även om just den doften kanske inte blev en favorit. Men det var väldigt skönt på läpparna.