torsdag 14 oktober 2010

Snart men inte än...

...behöver jag en ny ögonkräm. Bra att tänka till lite i förväg vad man vill ha och jag har en del kvar i tuben jag använder nu så det är inte bråttom. Jag har den röda från L300 nu och gillar den, men vill inte ha samma sort igen för jag vill alltid prova nytt. Jag har ganska fet hud kring ögonen, men vill ändå ha nån form av antirynk för jag börjar få lite fina linjer. Har tittat på Avéne, Cliniderm, Korres m fl. men inte hört något om dessa när det gäller ögonkrämer. Är det någon som har några bra tips, den ska passa mig som är i 40-årsåldern. Helst inte för dyr men behöver inte vara direkt budget (mellandyr går bra). Jag ska ha den till natten för på dagen använder jag min nya Clinique-rull-ögonkräm som jag gillar skarpt och som ska minimera mörka ringar och svullna ögon (som jag ofta har på mornarna).

Tacksam för tips som jag kan titta närmare på.

8 kommentarer:

Honi sa...

Jag har testat Olive and rye eye cream från Korres. Den vad helt okej, men bara det. Luktar som hö och olivolja dessutom så doften blev väldigt överväldigande.. Så den vet jag inte om jag kan rekommendera!

Ninni sa...

Är den antirynk tro? Funderar även på Olay's serie Generist tror jag denheter, den får ju alltid bäst i tester...

Carina sa...

Synd att jag inte visste om att du var ute efter en ögonkräm, har en dubblett här hemma från Clarins.

Har ju en dublett reseförpackning som jag fick från USA, tillsammans med min födelsedagspresent...

Ninni sa...

Vad gullig du är, kom också på att jag har lite prover, bl a från Boots no7 och så har jag ju en i kitet från Burts bees också. De räcker längre än man tror.

Beauty by Tanci sa...

Använder själv nu Elizabeth Ardens INtervene ögonkräm och jag gillar den :). Påminner mig om Cliniques All About Eyes i konsistansen och den är även förebyggande anti age.Kraam

Ninni sa...

Tanci; ska definitivt tittas närmare på! :-) Tack för tipset!

Helen sa...

Sv: hållre med! :) vissa saker är ju inte speciellt bra.. gäller att testa sig fram! studio serien är som du sa mycket bättre.. håller med :)

Carina sa...

Har saknat dina inlägg. Hoppas att allt är bra :)

Nä, nu måste jag försöka hitta några bilder till ett inlägg, sedan är jag på vift hela dagen idag, lite nöje och sedan jobb.

Kram