lördag 14 januari 2012

Recension - Benefit They're Real

Den här mascaran lanserade Benefit i våras vill jag minnas. Jag köpte mitt exemplar i Spanien i somras. Nu har jag använt den i ca två månader och är redo för recension. Först av allt - hylsan! Är den inte fin? Den känns lite sådär spejsig. Borsten är i plast och ganska stor. Plastpiggarna griper tag i fransarna och ger bra separation och bra med volym. Jag tycker inte den fäller nämnvärt utan den klarar lätt ett svettigt träningspass (den är dock inte vattenfast).
Här ser ni borsten, svårt att fota mascaraborstar tycker jag men den syns ganska bra. Den här mascaran seglade in på min favoritlista ihop med Estée Lauders Sumptuous Extreme och L'Oreals klassiska Lash Architect (ej att förväxla med Lash Architect 4D som jag inte gillade alls). Jag kommer säkerligen att köpa den här igen.

They're real kan ni bl a köpa hos Feelunique för £18:50 (ca 210:- ). Jag kikade in på Sephoras amerikanska hemsida också och ser att den där kostar $22 (ca 160:-) så det kan nog bli ett köp där när jag åker till USA i februari.

Ninni ger betyget: 4 (en stark sådan).

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Kul att läsa om denna och kul att den var så bra!

Ninni sa...

Ja, den är jättebra! :-)

Glitter Sisters sa...

Kikade på den på Sephora i Belgrad men satan vad dyr den var, ca 250 kr. Då väntar jag också till min kommande USA-resa med att köpa min. Tack för tipset! /N

Ninni sa...

Ja, usch, det är ju sanslöst med 250:- för en mascara. En kvarts tusenlapp!