tisdag 10 januari 2012

Recension - Decléor Aroma Cleanse Cleansing Gel

Den här flaskan står just nu i min dusch. Det är en gel-rengöring för ansiktet från salongsmärket Decléor. Den är ganska tunnflytande och löddrar inte särskilt. Den känns väldigt mild mot huden och torkar inte ut, vilket passar bra såhär års. Jag tycker den tar bort ansiktssminket rätt så bra för att inte löddra, men ögonsmink biter den inte något vidare på. Doften är väldigt svag och mild och tar inte över på något sätt. Jag upplever produkten som medeldryg. Jag älskar Decléors fina flaskor, de känns så fräscha, kul att ha snygga förpackningar i duschen.
Min flaska är jättestor, hela 400 ml. Originalförpackningen är på 250 ml. Jag köpte min på rea hos webshopen Cheapsmells för drygt en hundring, vilket var ett redigt fynd, just nu har de 250-ml-flaskan för ca 135:-. Hos svenska shoppar som t ex Hudoteket kostar en 250-ml-flaska hela 335:-. Det tycker jag inte den är värd. Man hittar denna även hos Feelunique för £18:50, de brukar ha erbjudanden med de större flaskorna också så håll utkik om ni är intresserade.

Ninni ger betyget: 4 (fast jag hade nog krävt lite mer av den om jag gett svenskt fullpris ska erkännas).

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Den ser himla lyxig ut, och priset du fångade de till var ju fantastiskt!

Shamrock sa...

Alltid kul att fynda till bra pris och flaskan är jättefin,

Ninni sa...

Ja, flaskan är så skön att hålla i handen, sånt är också viktigt! :-)

beautylana sa...

Kolla min recension där den fick en femma i betyg!
http://www.beautylana.com/?p=780

emma sa...

Hejsan! :) jag har tidigare haft andra boggar men nu har jag precis skapat en ny med skönhet/smink/kläder som inriktining! Vet inte om du är intresserad av sånt men tänkte iallafall tipsa :D
Jag kommer lägga upp inspirationsbilder, dagens makeup/klädsel/nagellack, olika tips inom skönhet mm. :)
ha en bra dag, kram!

Ninni sa...

Beautylana, kul att du också recenserat, läste din recension nu.
Emma, jag kollar!