måndag 2 januari 2012

Testat H&M-paletten

Ja, det nyåret blev det inte mycket med. Sonen spydde ner hela barnrummet från sin höga säng nästan uppe vid taket. Han hann inte klätta ner på stegen innan det kom så vi fick totalsanera hela rummet mitt i natten. Jag har nog aldrig skurat så mycket i hela mitt liv. Men men, vi hade varandra och vi som mådde bra fick iaf oss lite god mat även om vi fick avboka familjen vi hade bjudit in. Kan vi hoppas att 2012 blir bättre än slutet av 2011?  Jag hade nyårs-målat naglarna, men de var ju såklart avflagade av allt skurande så det var ingen idé att visa. Nyårsmejken hann jag knappt med att göra någon. Tror att vi andra i familjen har klarat oss vid detta laget, vi har vädrat, tvättat händer, duschat flera gånger, bytt lakan och som sagt - skurat, skurat och skurat.
Dock har jag nu hunnit testa den lilla palett med 10 skuggor som jag köpte på H&M's rea för 30:-. Jag ska vara ärlig och säga att den inte är någon riktig höjdare. De två bruna skuggorna var otrolig trista. Jag vet att H&M's paletter med glitterskuggor kan vara luriga för glittret ligger bara på ytan. Dock var ju detta skimmerskuggor, men det var tyvärr likdant här - under ytan ligger matta trista skuggor med dålig pigmentering.
Här har jag testat den lila skuggan längst till  höger och den ljust rosa näst längst till vänster. Det gick hyfsat, men jag hade hoppats på något bättre pigmentering även på dessa färger. Ska testa paletten ett tag till, men om den förblir oanvänd under en period så får den nog gå vidare till en liten 7-årig tjej som får leka med den.
Nåja, för 30 kronor kan man inte förvänta sig underverk. Jag köpte ju en 88-palett också på Lindex för en hundring och herrejösses - den var verkligen ett fynd! De skuggorna är det rejält med både skimmer och pigment i. Ni ska få se snart!

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Synd att skuggorna inte riktigt höll måttet. Sminkningen ser fin ut iallafall! Hoppas nu att ni slipper med sjuka hemma hos er!

Ninni sa...

Äh, det gör inget med skuggorna och nu är vi friska så livet känns ljust igen! :-)

Therese Skönhetsblogg sa...

Det var fint! Men trist när man inte får så mycket pigment.

Fasen.. nu glömde jag köpa 88-paletten! ;( Lär ju vara slut överallt nu.. Jaja, sånt är livet :P

Ninni sa...

Therese, kolla på Lindex på Fredsgatan, jag har upptäckt att de ofta har produkter kvar när de är slut på andra ställen.