måndag 19 mars 2012

Lite nytt från Joico

Just nu använder jag schampoo och balsam från Redken, återkommer med recension om dem. Dock är de produkterna snart slut så jag beställde hem lite nya grejor, denna gången från Joico. På Feelunique hade de gwp-erbjudande på märkets Smooth Cure-serie som ska motverka frizz. Om man köpte två produkter från serien så fick man en necessär med fyra småflaskor. Eftersom jag dessutom hade £5 tillgodo hos Feelunique efter att ha tipsat en väninna (se även längst ned i detta inlägg) som handlade hos shoppen så blev det mycket förmånligt, jag betalade ca 220:- totalt för alla dessa produkter.

Jag köpte:
 • Smooth cure schampoo 300 ml
 • Smooth cure balsam 300 ml
Produkterna är sulfatfria och förpackningarna är till 70% tillverkade av återvunnen plast. Joico skriver att de ska motverka frizz till 79%, resultatet ska hålla i 72 timmar och håret ska ha fukt-skydd i 24 timmar (vad nu det innebär).

I den orange necessären fick jag:
 • Smooth cure schampoo 50 ml
 • Smooth cure balsam 50 ml
 • Smooth cure leave in rescue treatment 50 ml (bör vara som ett leave-in-balsam)
 • Smooth cure Thermal styling protectant spray 50 ml (värmeskyddande spray alltså)

 • Jag har sedan tidigare en värmeskyddande spray från samma märke och den gillar jag. Nu hoppas jag att dessa produkter är lika bra. Jag återkommer om den när jag testat ordentligt.

  Om ni vill att jag tipsar om er hos Feelunique så får ni 10% på er första beställning, jag får då £5 så vi tjänar båda på det, bara maila mig om ni är intresserade. Detta gäller dock bara kunder som inte handlat hos shoppen tidigare.

  3 kommentarer:

  Kerstin sa...

  Vilket fynd! När köpstoppet är över blir jag gärna tipsad :)

  Ninni sa...

  Du är så duktig som har köpstopp!

  J-O sa...

  Hej,
  tänkte bara höra hur länge du fick vänta innan du fick mail om 5£ att handla för efter att du tipsat en vän. Jag älskar feelunique.com och brukar ofta handla därifrån när jag nu precis sett att man kunde få "belöning" av att tipsa andra. Tipsade en kompis som handlade i förrgår, men har inte fått något mail.