torsdag 29 mars 2012

Tealigare än teal

Teal är en favvofärg hos mig. Här har jag grundat med en tealfärgad tjock penna från Yves Rocher. Den funkar inte så bra på egen hand, men som primer är den utmärkt. Den här mejken hade jag på jobbet och den satt som berget hela dagen.
Ovanpå pennan lade jag den tealfärgade skuggan ur en Stila-palett som jag har (äh, minns inte namnet på paletten, men kan kolla om någon av er är nyfiken). Under ögat lade jag NYX-pennan Seafoam green.
På med lite läppstift så var det klart! Det här kommer från L'Oreal, men jag kan inte kolla färgen just nu för jag lade det på skrivbordet på jobbet. Tänkte det kunde få bo där. Det blev lite bortglömt härhemma och det är synd för jag gillar det. L'Oreals läppstift är jättesköna på läpparna och så gillar jag doften som är lite som Dior's läppstift var på 80-talet. De känns lyxiga trots att de inte är så dyra. Fina hylsor har de också.
Just det, vet inte om jag visat mascaran tidigare, det är IsaDoras  Precision som jag tror är rätt ny. Jag tycker den verkar lovande, liten borste för bra precision, men går ändå att bygga bra volym med. Ska testa den lite mer innan jag är redo för recension.
Som sagt, hojta i kommentarerna om ni är nyfikna på någon av grejorna på bilden.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Mycket snyggt! Teal är alltid en hit!

Precision är kanonbra tycker jag, den ger både volym och separation.

Ninni sa...

Tack! Ja, jag gillar mascaran skarpt hittills.