måndag 26 mars 2012

Recension - Decléor Aromessence Néroli

Det här serumet från Decléor har jag använt en tid nu. Jag köpte ett kit i julas där det ingick en liten flaska på 5 ml, ordinare storlek är 15 ml. Serumet är mer som en ansiktsolja och det är otroligt drygt. Min lilla flaska har räckt i flera veckor för man behöver bara en droppe eller två. Jag har använt produkten under nattkrämen och främst på kinderna.  Denna produkt har vunnit en massa priser genom åren och är en av Decléors storsäljare.

För att förkorta beskrivningen av denna produkt kraftigt (ni kan läsa hela beskrivningen på Hudotekets hemsida om ni vill):
Aromessence Neroli lugnar huden och förebygger ytliga blodkärl. Ger även näring och dämpar svullnader. Kombinerar essentiella oljor som både lugnar huden och verkar revitaliserande och föryngrande. Trött, glåmig hud återfår sin friska lyster. Förebygger också linjer och oelastisk hud. Penetrerar snabbt ned i huden där den renar vävnaderna och stimulerar cellförnyelsen, vilket ger huden en frisk lyster. Stärker huden mot yttre påfrestningar, har svullnadsdämpande verkan samt förebygger couperoser och pigmentfläckar. Produkten passar alla hudtyper.

När jag kom hem från Los Angeles så var jag otroligt torr i ansiktet, så torr att jag nästan flagade på kinderna. Det torra klimatet i LA samt flygresan gjorde att min hud, trots ordentlig insmorning, inte mådde så bra. Efter två nätters användning av Aromessence Néroli så mådde huden toppen igen! Hurra!
Aromessence Néroli har dock två nackdelar. Dels gillar jag inte doften, det luktar som nån slags kåda och dessutom ganska starkt. Som tur är så har jag en nattkräm som doftar gott och som tar överhanden, recension av den kommer också. Sen är serumet dyrt också, en flaska på 15 ml kostar på Hudoteket hela 540:-, på Feelunique kommer man undan med £37,40, men det är fortfarande ganska mycket pengar för 15 ml.

Ninni ger betyget 4/5, hade produkten doftat godare och haft något lägre pris så hade den fått full pott utan snack. Om min hud är lika torr nästa vinter så kan jag tänka mig att köpa denna i fullstorlek.

2 kommentarer:

beautylana sa...

Jag gillar hur den doftar!

Ninni sa...

Ja, det är ju nån naturlig doft och vissa näsor gillar dem. Tur inte alla tycker lika.