lördag 17 mars 2012

Tävla om bodyskrubb från Rapsodine!

Nu är det dags för en ny spännande tävling (lovar även att det kommer fler framöver). Denna gången kan tre av mina läsare vinna varsin tub Socker & Rapsskrubb från svenska Rapsodine. Inte dåligt va?

Såhär skriver Rapsodine om produkten:
Ekoraps är en ekologisk hudvårdsserie baserad på svensk ekologisk rapsolja. Serien innehåller hudvårdsprodukter som värnar om både människa och miljö. Råvarorna i produkterna väljs med stor omsorg och är ekologiskt certifierade. Alla produkter är dermatologiskt testade på proDERM Institute i Tyskland. I produktionen använder man heller inte fler ingredienser än nödvändigt för att uppnå önskad funktion hos produkten.

Ekoraps Socker & Rapsskrubb: En väldoftande och mjukt exfolierande kroppspeeling som är baserad på svensk ekologisk rapsolja och rårörssocker. Skrubben avlägsnar gamla hudceller samt mjukgör och återfuktar huden. Produkten är berikad med naturliga eteriska oljor som tillsammans med massagen vid användandet stimulerar blodcirkulationen. Huden blir rengjord och återfuktad på djupet.

En tub kostar 169:- och finns att köpa på Rapsodines hemsida eller på Parfymeri L's hemsida.

Hur ska ni då göra för att ha chansen att vinna en tub? Jo, ni svarar på följande fråga och följer noga instruktionerna nedan:

Hur många milliliter innehåller en tub Socker & Rapsskrubb från Rapsodine?

Svaret hittar ni såklart på hemsidan som ni finner länken till ovan. Ni får en extra lott i tävlingen om ni tipsar om denna i er egen blogg, men alla kan alltså vara med även om man inte har en blogg. Ni mailar svaret till min mailadress ninni_70@hotmail.com senast den 25 mars och anger i mailet om ni har tipsat i er egen blogg för att få extralotten. Glöm inte att ange er adress så att eventuell vinst hittar till er.