lördag 17 mars 2012

Tio tomma

Senaste skörden av tomma förpackningar:
-Make Up Store bodybutter i doften Twisted passion fruit lemon. Trevlig kräm, opraktisk förpackning. Men om den här.
-Matis Réponse Vitalité, den ena tuben är Regenerating cream och den andra är Sérum Régénérant (många apostrofer där). Jag har använt serumet och krämen under dagtid. De doftar underbart och är jättesköna på huden, men jag kanske hade behövt lite fetare produkter nu under vintern, borde kanske provat under sommartid istället.
-Gatineau Aquamemory, tuben är Moisture Replenish Cream och den lilla pumpflaskan är Moisture replenish concentrate. Man skulle kunna kopiera mina kommentarer från Matisprodukterna. Sköna produkter som doftar gott, men som kanske inte riktigt räcker för min torra hud vintertid. Även dessa har jag använt som dagkräm och dagserum.
-Vichy deodorant, oparfymerad. Både denna och den parfymerade varianten är suveräna. Jag kanske dock föredrar med lite parfym i för jag tycker det är lite trist utan, men den funkar jättebra.
-Två prover på foundations från Clarins, kolla här vad jag skrev om dem. Kul att göra ett minitest ibland!
-Prov på dagkrämer från Eucerin och L'Oreal. Den från Eucerin var fylligare än jag trodde, gillade doften. Den från L'Oreal kändes också bra, men svårt att skriva recension när proverna är så små så det gör jag inte.

Jag har redan tio tomma till så nytt inlägg i denna kategori kommer snart!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Alltid kul att se! Jag är sugen på att testa Eucerinkrämen framöver.

Ninni sa...

Ja, jag har sett att Eucerin har kommit med lite nyheter.