söndag 18 mars 2012

Tio tomma

Här har vi:
-Decléor Aroma Night, gillar inte alls! Jag provade detta nattbalsam under min nattkräm och vaknade med finnar. Dessutom luktar det rejält illa - usch! Tur jag inte köpte i fullstorlek.
-Biotherm Aquasource eye perfection, ögongel med rullkula. Gick inte att använda kulan för inget kom ut pga att produkten är för trögflytande så jag klippte upp min lilla test-tub och hällde över innehållet i en burk istället. Själva produkten är jätteskön, sval och fuktgivande. Perfekt under makeup. Älskar Biotherms produkter!
-Face Stockholm Elderflower skumbad, använt som duschkräm då vi ej har badkar. Hade även duschkräm, schampoo, balsam och bodylotion i likadana förpackningar med mig till L.A. Måste säga att de är högst ordinära allihop. Ingen speciell doft och ganska odryga. Kommer inte att köpa fullstorlek. Fick dessa fem produkter med nån tidningsprenumeration för en tid sen.
-E.l.f eyeliner i nån lila färg, otroligt billig förpackning och vass spets. Dålig hållbarhet. Vissa av märkets produkter är prisvärda, dock inte denna trots lågt pris. Den blev liggande oanvänd alldeles för länge så nu åker den i soporna.
-Benefit mascara They´re real. Jättebra, men ganska dyr. Recenserat här.
-Crabtree & Evelyn Lavender hand therapy, ordinär handkräm som inte stack ut. Inte min favvodoft heller då jag inte gillar lavendel något vidare. Denna ingick i ett kit jag köpte för ganska länge sen.
-L'Oreal Hip duoläppglans, mycket trevlig produkt som doftar/smakar kola. Städade på mitt skrivbord på jobbet och insåg att denna passerat bäst före-datum, den är dock nästan slut så det gör inget.
-Natuvive strawberry care gloss, också trevligt läppglans som jag använt slut.
-IsaDora crystal gloss stick i färgen Taffeta pink, kom också från skrivbordet på jobbet och började kännas sunkigt samt hade gått av. Har fyllt på skrivbordet med lite nya lippies istället.
-OTC läppbalsam, inget läppbalsam jag kommer att minnas, ok men inte mer... köpt i Spanien.


4 kommentarer:

minerva sa...

Det där Face-kittet har jag också, inte alls bra grejer, framförallt bodylotionet är uselt, resten duger väl men inte mer, undrar om det är Faces egentligen eller om de har lånat ut namnet.Ingen bra reklam för face i alla fall.

Ninni sa...

Ja, jag har ingen aning om ifall produkterna säljs i Face's egna butiker faktiskt...

Kerstin sa...

Jag ska också se till att få till ett sådant inlägg inom kort. Du är så duktig på att använda upp och rensa!

Ninni sa...

Haha, och ändå har jag ett stort lager av saker... Förstår inte hur det går till.