måndag 12 mars 2012

Ny UDPP med bonus

Urban Decays Primer Potion (UDPP) är nog den bäst säljande ögonskuggprimern i världen om jag får gissa. Det var den första skuggprimer jag såg iallafall och hyllningarna har varit många de senaste åren. En primer får fram skuggornas pigment så att de blir starkare och gör att skuggorna sitter bättre. Fast det har ni nog koll på redan va? Jag använder alltid någon form av primer under mina skuggor numera.

Förut hade UDPP en urdum förpackning med skumgummiapplikator. Man fick inte ut allt ur förpackningen utan stora delar av innehållet gick till spillo om man inte slaktade förpackningen helt. Dessutom är det ju rätt så ohygieniskt med applikator till en produkt som räcker så länge som en skuggprimer. Numera kommer produkten i praktisk och hygienisk tub, bra där!

Jag strosade runt på Sephora i Santa Monica och hade slängt ned ett exemplar av UDPP i min korg. Men så fick jag syn på att de sålde en mindre förpackning av produkten ihop med en skugga i ett kit till lägre pris än fullstorleken. Den fullstora tuben på 11 ml kostade 20 dollar plus skatt och mitt lilla kit har jag för mig kostade bara 18 dollar plus skatt. Eftersom jag vet hur dryg denna produkt är så vet jag också att min lilla tub på 3,7 ml kommer att räcka långt, jag hade förmodligen ändå fått slänga delar av innehållet pga hög ålder om jag hade köpt den stora tuben. Nu fick jag ju dessutom en lila skugga vid namn Retrograde på köpet - bra va? Man kan ju aldrig ha för många lila skuggor...

Vill ni haffa ett eget exemplar av UDPP så titta in på HQhair, de har flera varianter av denna, den finns bl a i en skimrig formula.

4 kommentarer:

Emma sa...

PP är #1!

Kerstin sa...

Mindre tuber ftw!

Carina (TotalBeauty) sa...

Den är super!

Visste inte ens att den kom med en skumgummiapplikator förut. Gillar den som den är nu :)

Ninni sa...

UDPP är toppenbra, men jag tycker att Too Faced's variant är lika bra!