tisdag 19 juni 2012

Botten är nådd

Eftersom jag hrrrmmm... har ganska mycket smink så är det sällan jag når botten på produkterna. Men några favoriter ser jag faktiskt botten på sedan en tid, om man når botten så är det ju bra grejor så att säga. Tänkte visa er vilka det är idag:
  • Foundation i puderform från Revlon, den heter New Complexion. Lite för ljus för mig sommartid dock.
  • Min älskade skugga från H&M som heter Hot Sand, den har ni sett hos mig många gånger förut, jag använder bara den ljusa skuggan då den mörka är för orange för mig.
  • Clinique almost powder i färgen 03 light, mycket lättanvänd puderfoundation. Perfekt att ha i handväskan.
  • Benefit box o'powder i färgen Coralista, superfin nyans som nog passar de flesta. Dessutom doftar det lite gott blommigt.
Har ni nått botten på några produtker nyligen?

3 kommentarer:

Lotta sa...

Visserligen ett litet tag sedan, men jag brukar inte heller nå botten. Inte ofta köper jag om grejer, utan vill prova nytt. Men Isadoras Anti-Redness puder spf 20 gillar jag jättemycket och är på min andra nu. Vill inte vara utan den! Borstar på med Kabuki borste och tycker att det röda syns mindre. Rekommenderas!

Kerstin sa...

Bra jobbat! Det är verkligen inte lätt att använda upp när man har så mkt som man har :)

Jag är i full gång med att samla till ett tio-tomma-inlägg!

Ninni sa...

Lotta, det är härligt när man får favoriter. Jag vet inte om just den produkten skulle passa mig för jag har inte problem med röd hud, men jag älskar förstås puder så jag ska ta mig en titt tror jag.

Kerstin, åh vad spännande, jag har snart ett nytt sånt inlägg på gång också!