torsdag 21 juni 2012

Längtar.....

Åh, jag har länge varit sugen på Pradas doft L'Eau Ambrée. Jag har ett litet provrör av den och jag har bara kostat på mig att använda de dyrbara dropparna vid speciella tillfällen. Nu kan man beställa doften till superbra priser hos Cheapsmells så jag klickade hem en 30-ml flaska för bara lite drygt 300 kronor inkl frakt.

Doften påminner väldigt mycket om Chanel no5 tycker jag. Det är en ganska tung doft. Jag brukar gilla lite lättare dofter, men just denna är jag väldigt förtjust i. Den doftar lyxigt och dyrt på något sätt. Jag känner mig lite vuxen när jag bär den. Kolla in länken till Cheapsmells ovan, de har fler storlekar på denna och jag har aldrig sett den här doften till så priser. Jag var lite sugen på att köpa flaskan med spray-blåsan på, men jag hejdade mig för jag insåg att jag aldrig någonsin kommer att göra slut på hela 80 ml av samma parfym, speciellt som denna är väldigt dryg, man behöver bara någon droppe.

Jag önskar er en jättefin midsommar! Vad ska ni göra imorgon? Själv ska jag och familjen fira med några andra familjer på Ulvön som ligger i Bohuslän, jag har inte varit där förut. Tyvärr ska det spöregna hela dagen, men jag hoppas ändå vi får kul.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Det var ju ganska farligt att klicka in sig där, mycket jag vill ha! Är det en bra sida att handla från? Jag är inte så van att handla från nätet. Det stod "Fri frakt", men gäller det Sverige också?

Midsommar ja, här regnar det också. Jag ska jobba helgen och dottern är lite krasslig. Blir lugnt firande! Inget märkvärdigt.

Minerva sa...

L`eau Ambree påminner mycket om Ch. nr. 5 som jag(och min man) älskar, har du testat Yves Rochers Voile Ambree, läste nånstans nångång att den också ska likna Femman?

Ninni sa...

Lotta, har för mig att gränsen för fraktfritt ligger på 100 pund till Sverige. Jag betalade runt 4 pund i frakt, inte dyrt alltså.

Minerva, den måste jag nosa på, Yves Rocher har ofta bra grejor.