fredag 1 juni 2012

Glossybox maj

Här ser ni min Glossybox för maj månad. Det här var den sämsta månaden hittills i mitt tycke.

Det här är vad jag fick:

-Syntetig rougeborste med Glossyboxreklam. Kanske kan ha den i min resenecessär, fast nä, jag har redan bättre extraborstar.
-Röd läppenna från Ms Chic, jag använder varken läppenna eller rött läppstift alls.
-Parfymprov och liten flaska bodylotion i doften Flowerbomb från Victor & Rolf. Jag har haft en större flaska av den här doften tidigare och det är inte min favorit alls.
-Rouge i märklig orange färg från BM Beauty. Varför väljer de en så himla konstig färg? Det lockar väl inte till köp?
-Handkräm från L'Occitane i doften Cherry Blossom. Det här är den enda grej jag verkligen blev glad för i denna box, jag älskar L'Occitanes handkrämer!

Om någon av er skulle vilja byta till sig något av det jag fick (undantaget handkrämen förstås) så är det bara att ni hör av er, annars slänger jag nog upp det mesta på Tradera, ett perfekt sätt att bli av med saker man inte vill ha och se till att någon annan använder grejorna. Mycket bra för miljön! Småsaker som inte har något större penningvärde brukar jag lägga ihop med flera i ett paket och sälja. Alltid får man några kronor - de kan jag ju använda till köp av roligare skönhetsprodukter som jag sen kan skriva om i bloggen. Bra va?

3 kommentarer:

beautylana sa...

Jag vill ha parfym och body lotion :-) Kolla på min GB. Du kanske vill ha den parfym jag fick och/eller aquoilna body lotion? Annars är det samma skit med rouge, borste och läpppenna...

Kajalpennan sa...

Jag håller med om rougeborsten. Där kan man prata badwill med så dåliga grejer. Däremot var resten av sakerna nya märken för mig så jag må testa lite innan jag uttalar mig.

Minerva sa...

Håller helt med om det där att inte kasta grejer i onödan, vi har ju bara ett jordklot att tära på, och så kan man ju göra andra glada genom att fynda på Tradera t.ex!