måndag 4 juni 2012

Cliniques Chubby Sticks

Cliniques Chubby sticks är favoriter hos mig. Jag tycker de är perfekta sommartid för färgerna känns verkligen somriga.
Här är de två jag har hemma just nu, det är rosaröda Super Strawberry och brunbeiga Whole Lotta Honey. Ett Chubby stick går loss på 210:- i svenska butiker. Kanske lite dyrt, men man kan ju alltid passa på när de har gåvoerbjudande. Clinique är ju mycket flitiga med dessa.
Super Strawberry är finast av dessa tycker jag. Min förpackning är inte full size, fick med den i en Cliniquegåva nån gång och tog precis fram den för användning ur mitt lilla förråd.
Som ni ser så är de ganska skira, det gillar jag för då kan man bara måla på utan spegel. De är jättesköna på läpparna, lite som färgade cerat.
Och så bjuder jag på en liten teaser, kolla vilket härligt kit de har på brittiska Selfridges just nu... varför kommer inte det till Sverige?

3 kommentarer:

Lotta sa...

Har varit nyfiken på dessa länge, nu blev jag ännu mer sugen! Dina färger ser väldigt fina ut! Gillar också transparanta färger till sommaren.

Ninni sa...

Ja, de är underbara, det enda jag saknar är lite fruktig eller minstingen doft för jag tycker oparfymerat är en smula trist.

Kerstin sa...

Det kittet skull man ju vilja ha :) Jag älskar mina små knubb-pennor!