torsdag 7 juni 2012

Tio tomma prover

Nu tycker jag faktiskt själv att jag varit lite duktig och verkligen använt upp en hel del prover på sistone. Har hela tio stycken att visa upp. Ja, faktiskt elva stycken eftersom jag har dubblett av en sort. Därför kör jag såklart här en special prov-edition av "Tio tomma-inläggen" med lite åsikter om vad jag tyckte.
Vi börjar med fem prover från Italienska L'Erbolario, här kan ni läsa lite mer om var jag fick dem:
  • Duschtvål/badskum Orangerie, jag har inget badkar så jag använde denna som duschkräm. Den doftar underbart av apelsin fast på ett lite mystiskt sätt. Ganska tjockflytande och jätteskön. Den här kan jag tänka mig att köpa, jag brukar nästan alltid gilla citrusdofter.
  • Kroppskräm vanilj och ingefära, rätt så fet bodylotion med en ganska försiktig vaniljdoft. Den har lite antydan av citron tycker jag för jag känner ingen ingefära. Mysig är ordet!
  • Duschtvål/badskum vanilj, mumsig vaniljdoft med lite antydan av kaffe, även denna kan jag tänka mig att köpa. Jag gillar både vanilj och kaffe.
  • Kroppskräm Sandelträ, den här gillade jag inte alls. Först kom en lite träig doft och den var ok. Men sen tyckte jag att det doftade cigarettrök i rummet tills jag insåg att det var mig det luktade om - och jag avskyr röklukt! Näe, denna går bort -usch! Vem vill lukta gammal rök när man är nyduschad?
  • Sport och duschschampo myrten och salvia, doftar lite åt det manliga hållet, lite kryddig, men funkar även för tjejer. Doftade ok, men inte så speciellt.
Av proverna ovan så var Orangerie-duschkrämen och duschkrämen med vanilj mina favoriter.
 
Sen har vi lite blandade märken:
  • Regenerating serum och dagkräm från Dr Hauschka. Serumet var fylligare än de flesta andra serum jag testat och dagkrämen var ganska fet. Jag ogillade starkt doften på båda så det blir inget köp av dessa.Varför ska många naturliga produkter lukta så jädra illa? Blä!
  • Youth Code Luminizer Extraordinary Serum från L'Oreal, två stycken prover - jätteskönt på huden och doftar underbart! Svårt att säga om det gör något för huden i längden efter två småprover, men detta kan jag tänka mig att köpa för jag gillade känslan!
  • Elisabeth Arden Intervene nightcream, den mörkblå lilla tuben. Ganska ordinär nattkräm som inte gjorde mycket väsen av sig, svag doft. Jag gillar metallic-utseendet på tuben.
  • Clarins Hydra Quench Cream, jätteskön ansiktskräm som doftar underbart. Precis lagom fet för min hud och jag gillar den skarpt!

2 kommentarer:

Minerva sa...

De där två första från L´Erbolario låter precis som något för mig, älskar vanilj och citrus, ibland brukar jag blanda i händerna när jag smörjer in mig, Laura Merciers Creme Brulee t.ex. tycker jag luktar för mastigt, men blandat med Satsuma eller Sweet Lemon Från The Body Shop blir det underbart.

beautylana sa...

L'erboralio med mystistisk apelsin låter spännande. :-)