söndag 17 juni 2012

H&M - Lady luck

Det här lacket har ni nog sett hos de flesta nagellacksintresserade bloggare vid detta laget. Jag kunde inte låta bli att köpa på mig en flaska för det är så himla fint. H&M gör verkligen bra nagellack (och läppglans) för det facila priset av 39:50.
Lättlackat, täcker fint på två lager och torkar fint med Seche Vite. Finns inget att klaga på, förutom möjligen mina naglar, äter nu tillskott för att se om de kan bli starkare och oljar in dem allt vad jag kan. Jag kör dessutom alltid nagelstärkare som underlack, finns inte så mycket mer att göra. Ska köpa mig en flaska av Scratch's nailfood snart tänkte jag, den är ju hajpad som sjutton så den bara måste vara bra, dock gillar jag inte doften på den, men jag kanske får stå ut för jag vill inte ha konstnaglar som måste underhållas för dyra pengar.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Det var ett fint lack! Måste kika på det när jag är på H&M.
Jag har också problem med mina naglar. Klistrar ihop dem med Mavalas 2 fas stärkare, den med nylonfiber. Funkar faktiskt bra! Tar olja också, Scratch, fast bara när jag lackar om dom, men borde kanske göra varje dag.
Speciellt pek och långfinger på varje hand är problematiska av nån anledning.

Ninni sa...

Ja, mina långfingrar skivar sig allra värst... tummarna brukar hålla, förutom igår när jag skulle veva färskpotatisskalaren, då gick en tumnagel tvärt av.

Kerstin sa...

Ett otroligt snyggt lack!

Heja på med oljning, det brukar hjälpa tycker jag.

Ninni sa...

Jajamän!