lördag 23 juni 2012

Recension - Bare Minerals Flawless Definition Volumizing mascara

Det blir många recensioner just nu, men jag gillar ju själv att läsa sådana och så älskar jag ju att testa produkter så ni får leva med det. :-)

Här har vi en minivariant på Bare Minerals Flawless Definition mascara. Jag köpte ett två-pack på Feelunique för ett tag sedan och denna är först ut att testas (återkommer om den andra). Det jag söker i en mascara är volym och svärta. Jag har ganska långa fransar så jag behöver inte mycket mer längd. Den här mascaran har en klassiskt stor borste som jag tycker fungerar bra, den är kanske inte världsbäst på finlir, men det gör mig inte så mycket för den kladdar inte så mycket. Mascaran var inte så blöt, men heller inte torr utan precis lagom redan när jag började på den. Jag tycker den ger bra volym, men inte supermycket. Den klumpar en liten smula om man lägger flera lager dock. Den sitter bra hela dagen. Ja, jag är nöjd, men jakten går ändå vidare efter den perfekta volymmascaran - säg till om ni hittar den!

Ninni ger betyget: 4

En fullstor förpackning av denna (10 ml) kostar på Feelunique £13,60 (ca 155:-) och på Kicks 375:-. Vansinnig prisskillnad om ni frågar mig.

2 kommentarer:

Minerva sa...

Den bästa som jag har provat är Isadoras Big Bold, men där verkar det vara att älska eller hata.

Ninni sa...

Den har jag inte testat, men jag testade deras Precision-mascara för ett tag sen. Den var jättebra att måla med, men hållbarheten var urkass.