onsdag 6 juni 2012

Elemis Marine Cream och kapslar

Minns ni att jag köpte ett kit från Elemis med en massa olika produkter i? Bl a har jag skrivit om den underbara kroppsoljan som medföljde i necessären.

I necessären fanns också en ansiktskräm för dag och natt som heter Pro-Collagen Marine Cream. Den verkar vara Elemis storsäljare för jag har sett den många gånger i bloggar och webshoppar.  Dessutom har den vunnit priser i olika tidningar och forum vad jag förstår.

Där fanns även en burk med kapslar, de heter Cellular Recovery Skin Bliss Capsules. De rosa kapslarna ska användas på morgonen och de gröna på kvällen i kombination med krämen.
Häromdagen tog jag fram de här produkterna ur mitt förråd. Jag har använt upp lite provtuber på sistone, jag brukar göra så mellan fullstorlekar. Men alltså - jag kan inte använda de här produkterna!

Varför?

Jo, vi kan börja med morgonkapseln, den rosa alltså. Att öppna kapseln gick ju bra. Men sen kände jag doften - rosengeranium! Det är nog den värsta doft jag vet. Jag tog ändå mod till mig och smorde in mig med innehållet.

Sen applicerade jag Marine cream utanpå. Näe, jag gillar inte doften på den heller. Den doftar inte bra, kan inte förklara vad den luktar riktigt... men jag gillar inte doften alls! Dessutom kändes kombinationen alldeles för fet för att vara avsedd för dagsbruk. Jag vill ju inte att mitt smink ska smälta bort.

På kvällen var det så dags för den gröna kapseln. Jaha, vad doftade den då? Jo, lavendel! Jag gillar inte lavendel heller! Kan möjligen funka som fotkräm långt från näsan.

Nix, jag kan bara inte använda de här produkterna, jag klarar inte av dofterna. Jag kommer att lägga upp dem på Tradera inom kort. Om någon av er gillar ovan dofter och vill köpa dem av mig så är ni välkomna att ge mig ett bud direkt här på bloggen. Marine cream innehåller 30 ml och kapslarna räcker till sex dagar till då det var en en-veckas-kur.

Det här är riktiga dyrgripar, en 50 ml-burk av krämen kostar på Feelunique över 900 svenska kronor och kapslarna går loss på över 700 kronor för 60 stycken. Tur jag inte köpte dem till fullt pris för då hade jag blivit så himla besviken. Dyr hudvård brukar faktiskt dofta lite lyxigt och gott, men detta är verkligen ett undantag.

5 kommentarer:

Honi sa...

Tror hellre jag hade dött än att smörja in mig med rosengeranium och lavendel, yuck!

Ninni sa...

Hahaha, precis så känner ju jag också! :-)

Kerstin sa...

Himla trist nr dofter kommer ivägen så!

beautylana sa...

Vad tråkigt! Man ska ju försöka med små tuber för alla grejer - sparar massa pengar!

Ninni sa...

Precis...