fredag 28 september 2012

LR - ny webshop!

För en tid sedan blev jag kontaktad av tjejen på bilden. Hon heter Linda. Linda berättade för mig att hon har börjat sälja LR - ett tyskt märke. Jag har testat någon enstaka produkt från LR för några år sedan, men nu var det länge sedan så jag blev nyfiken. LR är stora utomlands och de har knutit till sig stjärnor såsom Bruce Willis och Heidi Klum. Märket har parfymer, hudvård, kosmetik, smycken och så satsar de även stort på aloe vera-produkter både för utvärtes och invärtes bruk.

Linda bor i Stockholm, men hon var i Göteborg några dagar häromsistens. Jag träffade henne då för en fika där vi diskuterade märket och dess produkter - vilken pigg och positiv tjej! Kul med kvinnlig företagaranda. Jag fick även några produkter att prova och jag skriver om dessa i kommande inlägg under helgen.

LR's produkter säljs bl a genom hemförsäljning, ungefär som Tupperware och man kan boka Linda för träffar där hon berättar om produkterna. Linda har även startat upp en webshop där man kan titta igenom hela LR's sortiment och beställa direkt via sidan. Det tycker jag är bra för jag är egentligen inte så mycket för hemförsäljning utan vill själv titta och fundera. Men om man vill dofta och känna på produkterna så är det ju bättre att träffas såklart!

Vad säger ni - blir ni nyfikna?

3 kommentarer:

Lotta sa...

Jodå, jag blir nyfiken! Ska kolla in sidan, och ser fram emot att läsa om produkterna du ska skriva om!

beautylana sa...

Det ser ut som Avon, Oriflame eller liknande MaryKay typ produkter. Lite tråkigt och dyrt..

Ninni sa...

Kolla in produkterna jag fick testa sen.