onsdag 19 september 2012

Recension - Oliva Eco by CCS dag- och nattkräm

Minns ni att jag fick några produkter från nya Oliva by CCS? Här hittar ni inlägget med priser och annan information om vilka produkter som ingår i serien. Jag har nu testat dag- och nattkrämen under en kort period.

Vi kan väl börja med att konstatera följande: Produkterna är inte dyra. Dessa krämer kostar bara 107:-/st för 50 ml och jag tror nästan att de ligger lägst på hela marknaden. Krämerna kommer i praktiska pumpflaskor - mycket bra och hygieniskt. Doften är helt klart förbättrad, Oliva by CCS har bytt ut sin gamla parfym mot en ny doft som är äppelfräsch.

Men tyvärr slutar det positiva där för min del. Jag ville verkligen gilla de här, men när jag smörjer in ansiktet med dessa krämer så får jag solkrämskänsla. Ni vet den där instängda känslan som om man har plast på huden. Det känns som om porerna är igenklistrade. Jag låtsades som ingenting och fortsatte några dagar, men som på beställning så fick jag några plitor, precis som jag får av solkrämer. Därför använde jag bara produkterna i någon vecka så ni får ta betyget med en nypa salt.

Ninni ger båda produkterna betyget: 2

Jag kommer att ge mina flaskor till min mamma och om hon tycker annorlunda så får hon i uppdrag av mig att skriva en egen recension till bloggen. Alltid bra med en "second opinion".

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vad trist att de inte passade dig. Jag tyckte, trots att jag inte trodde det från början, riktigt bra om dem. Nattkrämen har t o m fått permanent plats i badrumsskåpet.

Ninni sa...

Äh, min mamma kanske gillar dem.