söndag 9 september 2012

Nivea Vitamin Shake

Jag är storkonsument av läppbalsam och läppglans, det vet ni redan. Jag har alltid alltid alltid något kladdigt på läpparna. Jag får helt enkelt panik annars. Jo, jag vet att jag är beroende och att man säkert kan göra något åt det, men jag låter det vara. Jag har gjort mig kvitt mitt sötsug och det får räcka för nu, någon last måste man få ha va?

Detta läppcerat från Nivea står i vårt badrum just nu. Det kommer i flera smaker och detta är Cranberry & Raspberry. Jag skulle säga att doften är blandsaft. Stiftet har spf 10 och ger en liten smula färg, men bara pyttelite. Är det bra då? Näe, inte särskilt. Det sitter bara en kort stund och sen får man återapplicera och det är inte särskilt återfettande. Det är skönt så länge det sitter, men ger alltså inte långvarig fukt och fett. Jag har vunnit mitt stift och jag vann även Acai & Wildapple-varianten, jag vet inte om det finns fler. Har inte testat det andra, men misstänker att formulan är densamma. Jag kommer inte att köpa detta. Vet inte vad de kostar, men Niveas produkter är sällan dyra iallafall. 

4 kommentarer:

Lotta sa...

Jag gillar inte heller Niveas cerat. Lypsyl är bättre. Jag är också beroende av cerat, måste ha det sidan om sängen tex. Har hört att det är produkter med mineralolja man blir beroende av, men jag låter det också vara.
Däremot är jag grymt nyfiken på hur du fått bort ditt sötsug! Jag är tyvärr beroende av det också.

Ninni sa...

Jag har testat att undvika mineralolje-produkter, men jag tycker inte jag blev av med beroendet ändå så jag är inte så noga med det längre.

Jo, sötsuget, jag började i mars med GI för att gå ned i vikt, det var jobbigt i början men efter ett par veckor gick det lättare. Sen har jag mer och mer glidit över på LCHF och nu är jag ganska strikt. Har gått ned från BMI 30 till 25. Nästan normalviktig nu! Glad!

Lotta sa...

Vilken bedrift! Grattis till det! Jag borde kanske prova. Funkar det bra även med barnen? Har en extremt kräsen dotter.
Får väl försöka så gott det går!

Ninni sa...

Äh, det är enkelt rent tekniskt, bara byt ut din pasta/bröd/ris/potatis mot ägg, ost, grönsaker eller annat du tycker är gott. Resten av familjen kan ju äta som vanligt. Funkar även jättebra på restaurang, bara be om extra grönsaker istället för kolhydraterna. De brukar aldrig misstycka.