tisdag 4 september 2012

Recension - Clinique Instant lift for brows

Den här pennan fick jag hem före sommaren för att testa. Det är alltså en dubbeländad penna för ögonbrynen. Jag har den i färgen 03 Deep brown. Båda ändarna är uppskruvbara så man behöver inte vässa. Ena änden är brynpenna och andra änden är en highlighterskugga som man lägger under brynen för att pigga upp blicken.
Jag börjar med brynpennan. Den är snedskuren och färgen passar mig fint. Den är precis lagom hård. Att den är snedskuren är bra, för då kan man välja om man vill måla tunna eller lite tjockare streck, när man använder den som en bred penna blir det lite som en brynskugga. Jag tycker den är mycket lättmålad och det är lätt att få ett naturligt resultat. Jag gillar denna!
Här har vi highlighterdelen. Den gillar jag inte lika mycket. Färgen är lagom ljus och fin. Men dels så tycker jag att den är lite för hård i konsistensen, man får trycka rätt rejält för att få färg. Sen lägger den sig på småhåren under brynen och framhäver dem så man får verkligen plocka noga. Nej, jag är nog mer förtjust i att använda en puderskugga eller krämskugga av annan typ som highlighter under brynen. Men det var bra tänkt.
Här ser ni swatchar av de två produkterna, jag fick ta i ordentligt med den ljusa pennan för att det skulle synas på bild.

Förpackningen känns rätt så plastig, ganska så billig faktiskt för att komma från Clinique. De brukar ha fina förpackningar. Denna penna kostar 175:-, vilket kanske inte är så jättemycket pengar. Men jag hade nog hellre köpt en renodlad brynpenna och en ljus skugga separat istället. Den är inte dålig, men heller ingen toppenprodukt tyvärr.

Ninni ger betyget: 3

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag gillar också brynänden med än highlightern, men när den är på språng är den också himla praktiks!

Ninni sa...

Ja, den har ju en poäng, fast jag skulle hellre sett en brynmascara i den änden.