torsdag 20 september 2012

Recension - Watercloud shampoo+balsam för färgat hår

Nu har jag verkligen hårdtestat Waterclouds schampoo och balsam för färgat hår under en tid. Jag började redan innan vi åkte på semester till Spanien, men eftersom jag inte ville färga håret inför en solresa så kunde jag inte testa dem ordentligt då hårfärgen var ganska urblekt vid det laget. Nu är jag hyfsat nyfärgad sedan ett par veckor och har bara använt de här produkterna sedan dess.

Jag skrev om den när jag fick dem och det inlägget med priser och information om produkterna finner ni här. Såhär tycker jag:

Det första som slog mig var att flaskorna är fina med sin relieftext, de är sköna och lite matta att hålla i, bra i duschen för då tappar man dem inte lika lätt.

Schampoot är rosa och mittemellantjockt i konsistensen. Det löddrar bra och doftar gott neutralt och fräscht. Om jag inte har produkter i håret (hårolja och spray och sånt) så räcker det gott med en schamponering. Jag upplever inte att min hårfärg mattats av något särskilt, dock är ju håret såklart blankast när det är precis nyfärgat, det går ju aldrig att komma ifrån.

Balsamet är ganska tjockt och man får skaka på flaskan för att få ut det. Jag tycker det gör håret mjukt och lättborstat. Jag har ju långt, ganska lockigt och torrt hår så jag behöver ett bra balsam.

Summan av kardemumman är att jag gillar de här produkterna, de kan lätt mäta sig med de produkter jag testat från dyrare märken såsom t ex Redken. Jag märker faktiskt inte någon större skillnad på mitt hår mellan dem två märkena, jag har ju haft Redkens serie för färgat hår ganska nyligen. Jag tycker att Waterclouds schampoo och balsam är prisvärda med sina 130:- för 250 ml och kan gott tänka mig dem igen.

Ninni ger betyget: 4 (en stark sådan).

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Låter inte alls dumt! Jag är så himla sugen på lite ny hårvård, men har föresatt mig att använda upp alla gamla slattar först...

Minerva sa...

Det var det där med Revlon,det var CheapSmells som jag handlade hos, inte så stort sortiment, på Revlon alltså, men skapliga priser.

Ninni sa...

Kerstin, japp fyll upp alla tio-tomma först, hihi.
Minerva, jag har handlat en del Revlon på CheapSmells också, det är en rätt bra butik fast det har ju tyvärr oftast ej nyheterna från Revlon och inte fullsortiment. Men tack ändå. Vi får fortsätta hålla utkik. :-)