måndag 24 september 2012

Recension - Clarins Daily Energizer Cleansing Gel

Den här lilla tuben har jag testat under en period. Det är en rengöringsgel för ansiktet från Clarins. Egentligen så riktar sig produkten till kvinnor under 30 så jag är fel målgrupp med mina 42 år på nacken. Jag köpte min tub hos Feelunique nån gång när de hade necessärerbjudande och  man var tvungen att köpa minst en hudvårdande produkt + en annan för att få den härliga gåvan. Jag tänkte att rengöring går alltid åt och jag gillar märket och tittade inte så noga på målgruppen. Och det gör faktiskt inget för jag gillar den här.

För det första så är den otroligt dryg, en ärtas storlek räcker lätt till hela ansiktet, jag har faktiskt råkat ta lite för mycket ibland av gammal vana från andra rengöringar. Den doftar gott fräscht och rent, tror ingen kan störa sig på doften här. Den tar bort smink bra, möjligen får man gå efter lite med ögonsminkremover om man har använt primer till ögonskuggorna. Det jag möjligen kan tänka mig är att den är lite för uttorkande för mig på vintern, men sommartid är den alldeles utmärkt. Jag har en annan mer vårdande rengöring från Clarins på lager för vintern.

I svenska butiker såsom t ex Kicks kostar denna 160:- för en tub på 75 ml. På Feelunique får man samma tub för £11, vilket är ca 125:-. Jag har valt Clarins som mitt favoritmärke hos Feeluniqe, vilket gör att jag alltid har 10% rabatt på normalpriserna när jag handlar Clarins där. Det gäller även vid necessärerbjudanden.

Ninni ger betyget: 4

Ps. Jag fick häromdagen veta av min trogna läsare Lotta att hon hade haft otur och åkt på tull när hon handlade från Feeluniqe senast, men jag tror inte att tullen haffar småbeställningar under 200:- . Jag tror jag tar risken även framöver. Feelunique ligger tydligen på Kanalöarna som inte till hör EU, därav risk för tull. Jag har handlat där säkert 30 gånger så risken är nog inte så stor men det är bra att vara medveten. Ds.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Oj, besvärligt m tull... Men rengöringen låter intressant, jag tror faktiskt att jag inte har testat den, märkligt nog.

Ninni sa...

Haha, nä det finns ju några olika rengöringar här i världen, svårt att hinna testa alla även om man kanske vill. ;-)

beautylana sa...

Jag gillar den också!
Säg till din vän att hon kan mejla sitt kvitto med tullavgift till FU och dem återbetalar detta ;-) Garanterat!
Jag fick aldrig något problem

Ninni sa...

Va, kan man det? Vet att Strawberrynet gjorde så ett tag...