tisdag 18 september 2012

Revlon - Passion fruit

Revlon är ett drugstoremärke som är jättestort i USA. Jag brukar gilla deras produkter. För rätt så många år sedan fanns det även i Sverige. Jag åker ju till Spanien varje sommar och där har Revlon funnits under åren, men nu verkar det som om de försvunnit där också för jag såg inte till någon fullstor display i någon butik. Undrar om de drar sig ur hela Europa - nån som vet? I en pytteliten parfymaffär i Estepona fanns dock ett litet ställ med doftlack från märket. Vet faktiskt inte om lacket jag köpte är äkta för trycket är rätt så slarvigt som ni ser. Men det kostade inte mycket så jag slog till ändå för jag gillade färgen.
Lacket ska dofta passionsfrukt när det torkat. Det gör det också - om man inte använder överlack som jag gör för då försvinner doften nästan helt så lite bortkastat var det med parfym. Penseln är en klassisk mellanbred ganska lång sådan. Täckningen är helt ok, två lager räcker. Dock sitter det inte så bra, även med Seche Vites överlack.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Lte läskigt låter det med parfymen, men färgen är fin!

Ninni sa...

Läskigt? Näh....

Minerva sa...

Synd att det inte finns här, köpte 123 Gold Foil för några år sedan på en utförsäljning, det är en snygg rätt neutral guldton, mycket användbar.
Det finns ju nätbutiker som har Revlon, då är ju priset mycket trevligare än här hemma!

Lotta sa...

Tycker också det är synd att Revlon inte finns här längre. Hade varit kul med lite andra märken än "dom gamla vanliga" som finns överallt.
Färgen är fin på lacket!

Ninni sa...

Minerva, ge gärna tips på webbutiker som säljer märket, jag lyckas nämligen bara hitta sånna där outletbutiker som inte har fullsortiment.
Lotta, ja visst är det trist!

Minerva sa...

Nä, fullsortimentsbutik var det inte som jag handlade ifrån, ska rota o. fundera var det var som jag handlade ifrån.