måndag 2 mars 2015

Yves Rocher - Citrus Flower Edt

Ibland har Yves Rocher erbjudandet att man får valfri produkt på köpet. Då är det svårt att låta bli att shoppa tycker jag. Det brukar även finnas koder med fri frakt (bara googla så hittar ni säkert). Häromveckan hade YR ett sådant erbjudande och jag passade på att slänga in en order. Min "på-köpet-produkt" fick bli en doft vid namn Citrus Flower. Jag gillar lätta dofter och jag gillar citrus. Jag köpte även duschkrämen i samma serie.
Vad tycker jag då? Jag är faktiskt inte helt övertygad. För det första så är den otroligt svag i doften, den nästan försvinner. Jag skulle säga att den är mer som en eau de cologne eller bodysplash. Sen är inte doften sådär friskt citrusaktig som jag skulle önska, utan mer som det kan dofta i en bil med en sån där "citrondoftgran". Det doftar inte illa, men inte underbart heller om ni förstår vad jag menar. Äsch, jag tycker den är lite intetsägande.

Det står på websidan att den innehåller inslag av mandaring, apelsin och timjan. Kanske är det timjandoften som gör att den känns lite fadd? Jag tror nästan att den kommer att få tjänstgöra som toaspray när någon varit där och behöver fräscha upp inför nästa besökare för jag har andra bodysplash-flaskor som doftar bättre...

Detta är en rejäl flaska på 100 m och normalpris är 199:-, ni hittar den i Yves Rochers butiker och i webshoppen.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Undrar om det inte är denna som jag köpte vid nåt tillfälle, och jag håller med dig. Den är sådär. Däremot är jag lite intresserad av liljekonvaljdoften!

Ninni sa...

Jag med, kanske skulle valt den istället. Älskar nämligen Crabtree & Evelyns Lily of the valley-doft...

Fröken Frodig sa...

Håller mej jag också, den är inte speciellt citrusig, det var en besvikelse. Liljekonvaljen och syrendoften är mycket bättre,värda att testa. Gillar båda dom och även körsbärsblommen är fräsch, lite som nyklippt gräs! Rosen är sådär. Doftfixerad? Jag? :)

Ninni sa...

Äsch då... Borde kollat upp bättre. Ros hade jag dock inte valt för den doften har jag en smula svårt för.