söndag 12 april 2015

Milani Baked Blush Red Vino

Under en period har jag varit nyfiken på Milanis bakade rouger för jag har läst mycket bra om dem. Så när Beautycrowd tog in märket så passade jag på. Frakten blev bara ett pund och rougen kostar sex pund så det blev ingen dyr historia alls. Passade på att beställa en mascara också, men den får ställa sig i kön bland alla mina mascaror som jag ska testa framöver så den får ni se senare.
Nyansen jag valde heter Red Vino, det var ursvårt att välja, jag googlade länge och väl innan jag bestämde mig. Kanske att denna ändå är lite för tegelröd för min smak, men vi får se hur den ser ut i en sminkning, har inte hunnit prova ännu.
Förpackningen innehåller både spegel och borste. Dock så använder jag en riktig rougeborste, men det kan ju vara bra om man ska ut och resa.
Rouget är ordentligt pigmenterat och lite skimrigt. I dosen ser det mer skimrigt ut än på huden som tur är, jag vill helst ha mina rouge matta, men lite subtilt skimmer kan vara snyggt ibland om än inte för mycket.
Swatchat på handryggen, tror man får vara lätt på handen här när man applicerar och gärna skaka borsten lite innan man applicerar.
Dosan är lik de som Milanis Bellaskuggor har, jag tycker de är rätt snygga faktiskt och de ligger bra i handen. Bellaskuggorna är jättebra och jag kan varmt rekommendera dem, jag har fyra stycken och de visade jag här.

Med i paketet fick jag en rabattkod på gratis frakt, tror att det är samma kod som jag använde när jag beställde, den tar bort en del av fraktkostnaden så att bara ett pund blir kvar: SHIP01 är den koden och shoppen hittar ni här. Jag är väldigt sugen på att beställa en kvartettskugga som också kommer från Milani, men ser att det bara finns en variant i lager just nu... dessutom är jag ju i Berlin just nu så vem vet om jag har några pengar kvar när jag kommer hem?

3 kommentarer:

Honi sa...

Jag har hört jättemycket dåligt dom kvartetpaletterna, dom ska visst inte alls hålla samma goda kvalitet som många andra av milani's produkter! Är sjukt sugen på några av deras rouge med ros-mönster!

Ninni sa...

Hmmm. Får nog googla lite, tack för info! Ros-rougen har jag för mig att att Temptalia gav rätt låga betyg...

Kerstin sa...

Vilket vackert rouge!