tisdag 18 maj 2010

Äh, vi tar en POP-smink till va?

Jag ville prova Face-skuggan som kom igår och funderade på vilken annan skugga man skulle matcha till, det blev den vinröd-aktiga ur POP-paletten. Under ögat lade jag bara lite svart penna. Jag tycker faktiskt att det var snyggare i verkligheten, men såhär blev bilden iaf. Tycker det ser helt flammigt ut och det gör det inte i verkligheten faktiskt...

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Paletten ser himla snygg ut. Har tittat på den men aldrig slagit till. Hur är den pigmentmässigt?

Ninni sa...

Jag skulle säga medelbra, något fynd var den inte för den var ganska dyr, köpte den på fullpris på Åhlens när märket fanns där. Du får många pigmentprover för de pengarna och med facit i hand hade jag hellre valt pigmentproverna... jag föll för den när den var utvald som årets favoriter i Allure för sisådär två år sen. Den såg så läcker ut i tidningen.

Kerstin sa...

Finfin sminkning! Håller med om att paletten ser läcker ut, men när jag har känt på den i affär har den inte verkat helt 100. FACE-skuggan ser riktigt fin ut, hur är den?

Ninni sa...

Face-skuggan är jättebra, färgen är dock så nära min egen hudfärg att den inte syns så mycket, men jättebra att ha som grundskugga.