måndag 24 maj 2010

En syndare...

...jo, jag syftar på mig själv. Jag skulle ju inte handla från Cherryculture även fast de har 25% på NYX. Och vad gjorde jag? Jo, jag lade en order iallafall. Inte så jättestor order, bara åtta produkter (varav fem från NYX), men ändå! Jag väntar dock med att berätta vad jag köpte tills ordern dyker upp härhemma. Det är ju så roligt med paket! Det blir jag aldrig för gammal för. Säger som min pappa gjorde den gången han köpte tre fula orange tröjor som ingen i familjen ville ha - det var ju så billigt! Fniss! Fast jag köpte nog bara snygga saker tror jag.

10 kommentarer:

Caroline/StyleFile sa...

Ja egentligen hade jag bestämt att mitt nästa mascaraköp skulle bli en vattenfast men nu kunde jag bara inte låta bli att haffa denna!

trevlig kväll!

Ninni sa...

Du med! :-)

Basteth sa...

Klart du bara köpte snygga saker.;) Jag åkte också dit på NYX-rean... blev lite mer än 5 produkter, men så är det nästan det enda jag köpt den här månaden.. Förutom lite H&M-syndande med kupong..

Ninni sa...

Men kupongshopping är väl inte syndande? I så fall är jag syndigare än synden denna månaden, hihi!

Basteth sa...

Haha, så skönt att höra att andra resonerar likadant.:-)

Kerstin sa...

Synda är så härligt ;) Det ska bli kul att se resultatet!

Ninni sa...

Lovar att visa sen :-)

Sminkan sa...

Jag köpte också lite. Bara två NYX-produkter dock.

Hoppas du fick med några nagellack. De är grymma! :D

Linda sa...

Tänkte oxå shoppa NYX men de två läppstift jag ville ha va Out of stock så då bidde jag sur, googlade och fann en annan butik som hade dem till bra pris. Fann även en butik på ebay som sålde lacken till bra pris och frakten va bara hälften mot CC så jag klickade hem ett sånt med :D

Ninni sa...

Vad spännande, hoppas jag får se era härliga inköp sen! Jo, jag noterade att mycket var slut, trist! Undrar om jag inte slängde med ett NYX-lack nånstans där... kanske att jag gjorde det men är inte säker.