fredag 7 maj 2010

Parfym nr 6: J’aime les fleurs, La Perla


Såhär beskrivs doften:
J'aime Les Fleurs sänder ett speciellt doftbudskap om kärlek till varje kvinna. En oemotståndligt feminin och sensuell doft, en blommig dröm som i kombination med bärnsten och mysk, ger en unik utstrålning och värme.
Den feminina och enkla glamouren i toppnoterna tar sin personlighet och luminositet från violblad och fresia, i sällskap av de livliga noterna från grapefrukt och äpple. De förförande hjärtnoterna utformas av en cocktail av pion, hyacint och havtorn och är insvepta i mjuka toner av persika.
Harmoniska toner av sandelträ, bärnsten och mysk utgör grunden för doften och tillsammans med de blommiga hjärtnoterna skapas en ny generation av sensuell, blommig doft.

Såhär tycker jag:
Den här doften är god! Jag märker inte ett skvatt av myskdoften som tur är. Möjligen kan jag tycka att den är lite alldaglig. Men äh, den får en fyra av mig, min första! Skulle jag köpa den då? Nej, för jag köper väldigt få parfymer och bara de som jag skulle sätta en femma på. Parfym är så dyrt att jag bara köper sånna som jag inte kan låta bli att köpa helt enkelt. Någon som testat denna tro?

Nästa parfym för test är Juicy Couture. Har ni provat den?

3 kommentarer:

Virginia sa...

Hej hej, Kikade bara införbi och tänkte önska en trevlig fredagskväll :)

Ninni sa...

Detsamma! :-)

parfym sa...

tack för din recension