söndag 23 maj 2010

Ansiktstvätt favoriter

Eftersom jag har sminkat mig sedan jag var tolv år gammal så har jag också tvättat ansiktet i en herrans massa år. Ja, i början var det väl mest tvål och vatten innan jag visste bättre. Men många förpackningar med ansiktstvätt har jag gått igenom. Genom tiderna har jag fått två absoluta favoriter, även om jag testar nytt hela tiden. De jag tyckt allra bäst om och som får toppbetyg av mig är:

Lancôme's Creme-mousse confort - den är ljuvligt moussig, doftar underbart svagt av rosor och tvättar härligt rent! Innehållet är ljusrosa och pärlemo-silkigt och ger ett superkrämigt lödder. Ja, den känns så otroligt lyxig!

Cliniques Rinse-off foaming cleanser, den här har ungefär samma konsistens som den förra och ger också ett härligt krämigt lödder, fast innehållet är vitt istället för rosa. Den är oparfymerad, men känns ändå sådär härligt lyxig och tvättar underbart rent.

Har ni inte testat någon av ovanstående produkter så har ni missat något! :-)

6 kommentarer:

Caroline sa...

Svar: Tack så mycket! :D

Caroline/StyleFile sa...

Jag har inte använt någon av dem! Men jag gillar Estee Lauders Soft Clean den rosa av de dyrare märkena!
den skummar bra!

Kerstin sa...

När det kommer till rengöring gillar jag nästan halvbudget, typ cliniderm, bättre än de lyxiga. Annars gillar jag ju nästan allt från Clinique, men just denna gillar jag inte. Jag tycker att den lämnar en läskig hinna efter sig. Smaken är onekligen som baken =)

Ninni sa...

Caroline, jag har testat den blå från E Lauder och den var också jätteskön.

Kerstin, vad konstigt för jag har inte märkt av nån hinna alls, tycker den tvättar så rent och skönt. Ja, det är tur att alla är olika. :-)

Mi sa...

Mmmm, vad mumsiga dom låter! Löddrande rengöring är verkligen det skönaste, men "tyvärr" är jag rekommenderad en icke-löddrande av min hudterapeut :/

Ninni sa...

Ja,löddrande rengöringar är ju tyvärr lite för starka ibland...